Monday, November 17, 2008

Di A'Famosa Resort Hotel..





Salam Merakah lagi citer kini walaupun tengngelam timbul he3..
xd aper Yg nk di kongsikan sgt dgn semua..
Cuma inilah pix2 aku time kursus smbl bercuti d Melak..
Aku mginap di A'famosa Resort Hotel.. Selama 4 hari 3 mlm..
Best jg lah dlm area A'Famosa nie tp xbest nYer mkanan die still on time Yg sama menu jer.. Aper Yg dpt buat mkn jer lah nti lapo pl ha3..

Tpkan nk diikutkan plik geram satu mlm tu pgi lah ke Cowboy Town tgk show..
dri kol 8.45Pm smpai kol 10.00Pm.. Time nie aku merakam megunakan kamera digital aku sampai hbs bteri n memorY..
Alih aku tranferkan kdlm Pendrive aku bli kat dlm blk Hotel dah..
Tgk blk aper Yg aku dah tranfer, alih2 tau semua Yg aku rakam kan tu xde satu pun. Aku pnYlah menYirap.. Membebel aku sorg2 he3..
Tulah kisah Yg memenatkan aku disana..
ha3 tensen tol dol..!! Byk lgi pix2 aku nk di shOWkan tp tu lah lembab jg kkdg tenet nie.. pNt mnggu.. so Yg mne smpat jer lah Yer he3.. k enjoY Yer.. Muuaaahhs.










video