Thursday, October 23, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN.



Bismillahhirahmanirrahim.. Amin..



Salam lebaran Yg ke-24 aku ucapkan pd semua Yg menYambut Hari Lebaran.

Skrg dah masok Hari ke-24 aper citer lagi korang semua, masih lagi mYanbut Lebaran ini dengan meriah.. Tp kan pd Yg kurang pun ttp mantain Jer kan hu3.. Nie lah pix2 Yg aku nk kongsikan bersama korang semua.. Best sgt klu korang nk tau tahun nie meriah bg aku sbb tahun ini adlah tahun aku yg dpt merayakan bersama2 dgn family aku.. Selalu aku raya jauh dr family aku.. Tahun nie bru aku dpt raya dgn semua org.. Tu yg aku hepi giler2 tau..


Tp skrg aku dah berada di luar kwsan dri umah family aku kembali.. Hu3 aper kan daya kan he3.. So korang bglah keriahan mu itu dgn menjalinkan hubungan yg meriah n sopan dgn family kamu semua.. He3 jgn marah..
Tau x kamu semua Pix2 dlm tu adlah Pix pd ari Lebaran thn nie.
  1. 1. Tu pix aku lps mndi..Hu3
  2. 2. Adik no-5 aku.. Die pun nk posing jg so aku aper lagi tangkap lah piz die..
  3. 3. Adik no-5 jg nk posing maut tp xjdi.. He3
  4. 4. Adik no-3 Malu2 kucing..
  5. 5. Malam raya adik ku no-5 nie wat suspen maut.. Knn nk takotkan adk sepupu die.. Alih2 die Yg terkejut.. He3
  6. 6. Malam raya juga time nie mak aku tgh rest n aku amik pix die tp mak aku malu2 pl nk posing jd amik gitu2 jerlah he3..
  7. 7. Keesokkan harinYe aku dah beraya.. Aku posing time nie dah nk sembhyg dah tau korang hu3.. Jht tol aku..
  8. 8. Semua posing tu kan nk tjuk baju nru jer sbnrnyer.. He3 Jgn mrh..
  9. 9. Yg bju putih nie adik aku Yg no-2 smpt jg nk posing tuh.. Hu3
  10. 10. ha lps tu nie pix kiterorg p raya kat umah makngah Yg plg kaya.. hu3
  11. 11. nie pl pix ank ateh Yg bru lahir ..
  12. 12. Pix pakai bju putih nie aku bersiap nk p raya kat umah member Yg jauh n lame x ku temu.. Alih2 kisahnYer aku blk dri sne time tu senja aku x-cident elak kete.. Emm raya lain aku hbs kan dgn dok umah jer lah sbb x-cident pnY psal xleh nk jln mne dah.. Emmm sdh jg tp aku ttp mantain hepiiii..

Ok lah sebelom terlambat aku nk ucpkan pd semua jika aku ad slh silap ngan korang.. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN!!




1 comments:

不結婚可以環球 said...

帳號的設計 要有什麼經驗
發問者: Hokkiao ( 實習生 5 級)
發問時間: 2008-10-07 06:59:19 ( 還有 1 天發問到期 )
解答贈點: 20 ( 共有 0 人贊助 )
回答:
2 意見: 0
[ 檢舉 ]
zycxxcz1234.blogspot.com

方案 : 一ㄍ 【WRETCH】 categorization分類 TRANSFER->一ㄍ [BLOGSPOT] ID帳號








NATIONAL TAIWANUNIVERSITY
IWANNA