Sunday, April 26, 2009

beday big boss & kakak2 opis..



24/04/2009
Adalah tarikh utk meraikan Hari Lahir Big boss n kakak2 dekat opis aku hehehe..
Sedap sgt time nie mkn kek Secret Resepi yg dibelanja oleh Big Boss kiteorg..
Hehehe pelik dia nya beday tp kek dia yg support kan hehehe...
actully dia belanja utk kakak2 opis ni je..
Tapi tau x korang... Apiz mkn dari pagi sampai petang je tugas keje aritu hehehe..
Dah nak naik gemuk dibuatnya..
Pagi kakak2 kat opis bg mkn nasi goreng pastu sorg lagi bg nasi lemak dan hmpir sebelom kool 11.00am mkn pulut kuning pulak...
Tghari pulak g mkn kat cafe, ptg pulak mkn roti then ptg sikit baru mkn kek beday tp ya allah mkn je keje aku hahaha.....
Last-last korang tau x, perot aku mengulas sebelom nak blk keje...
hahaha yg kelakarnya time otw nak blk baru sakit perot..
Sebelum tu kan xde pulak perot nie nak meragam.. Ish2..
Kenalah pulak tggu kakak yg nak sehala jln ngan dia..
Then bila dah dirumah perot aku meragam lagi, bukan main sakit lagilah ase..
sampai lah ke hari ini (27/04/2009)

1 comments:

rizz said...

waa cedapp2 mkn kek hehehe