Tuesday, May 12, 2009

kini melakar kisah cinta yg baru





Kini diriku digelar in a relationship again.... hehehe...
aku sgt hepi dgn hidup ini dgn dia...
xku sgka dia betol² sggp mnggu aku dari tahun 2008 lagi hingga kini sebelom aku dilamarnya kembali hehe... dia seorg yg fun, baik, cute, bole tahan = buatkan aku tergile² kan dialah pula kini.. Rindu aku pulak membuak²... Jupe pon time weekend je ase mcm xpuas je kan hehehe...
Perasaan aku makin mebuah kan cinta yg xdpt digambarkan oleh dia...
Tapi adakah salah ye kalu aku melafazkanya...???
Aku perlukan dia sgt.. Percintaan ini membuatkan aku bole jadi crazy..
crazy dance pon ade ase hahaha...
Bila terbukanya perasaan ini pada dia, seolah² dunia mula merapati aku dan dia..
Membawa kami kedalam dunia yg penuh dengan kemahsyuran & keindahan yg mmg xdpt digambarkan oleh kata² sahaja...
Hanya org itu je tau jika ia berada di dalam DUNIA ku ini...!!
Pokok pangkal nya.. Hati ku sentiasa berdetik meniti hari yg akan berlalu bersama dgn dia..
Andaikata aku kecundang lagi kali ini aku rasa ah ah ah,, Perit menyelubungi kala hari ku lagi..
Syahdu pulak bila dengar sesuatu lafaz yg dilafazkan pada telinga kita dgr nada yg amat² lembut..

2 comments:

rizz said...

wahh sape la bf die tu haha nk taw gakkk wakakaa

aQrEz said...

hehehe ade² je ye Rizz...
xtau ker?? tipu ahh...